- Autor: HelMad
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Celer - bulva | 72 |
| Petržel - kořen | 86 |
| Mrkev | 80 |
| Česnek | 6 |
| Brokolice | 96 |
| Cibule | 68 |
| Cuketa | 228 |
| Kuřecí prsa | 556 |
| Rajčata | 216 |
| Paprika červená | 144 |
| Paprika zelená | 162 |
| Paprika žlutá | 176 |
| Špenátové listy mražené (Bonduelle) | 160 |
| Kokos strouhaný | 50 |
| Voda | 350 |
Dochucovadla:
bujón, kurkuma, koriandr, kari, římský kmín, sůl
Energetická hodnota celkem: 5675 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 946 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






